tiden räcker inte till...

Alla dagar känns de som.
Yes jag ringde idag kl 10 på vagnen som jag hittat på blocket. och dom fanns kvar så jag bestämmde tid och så åkte jag dit och köpte båda två vagnarna.. *bra att ha extra vagnar...hihi*
vi hade bestämt tid kl 14,00 så jag hade lite extra tid över så då passade jag på att åka förbi jobbet, eller de är som min sommarstuga typ som jag brukar säga eftersom jag är uppvuxen på de stället då min mormor var chef där i alla år och sedan så jobbar min mamma där ochhar väl gjort de i 100år och nu jobbar även jag där.
ja iallafall jag åkte dit med barnen och tanterna och gubbarna blir alltid så glada när barna kommer dit. och de känns ju bra att man har gjort något extra även för dom bara genom att visa upp Alfons och Wille.
ja och så träffade jag på Helena som jobbade idag. Och hon talade om att hon lär ju in på min blogg och läsa så jag säger:
HEJ HELENA! VI SES I HELGEN FÖR VI ÅKER NOG GARANTERAT TILL HUSVAGNEN I HELGEN, ÅKER SOM SAGT VAR NOG REDAN PÅ ONSDAG ELLER TORSDAG. hehehe....
BRA DE SÅ GRABBARNA KAN LEKA IGEN...
image12

^                   ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^     ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^                  ^
på kvällen så åkte jag till öb för att köpa olja och så åkte jag hem och oljade altanen och trapporna till huset.
imorgon så blir de nog klippa gräset och trimma, som jag skulle gjort idag men tiden räckte inte till...
Imorgon ska jag på TUPPERWARE möte... mer om detta imorgon.

Hemma igen..

Efter en fantastisk bra helg i husvagnen är vi nu hemma igen, och lagom till att vi kom hem så åker mamma och pappa till turkiet i dag. mysigt för dom de är dom värda tycker jag.
Men våran helg har varit jätte bra med jätte fint väder, goda vänner och goda viner.. =0)
I morgon så börjar vardagen igen och då ska jag först över till mamma och pappa för att visa rörmokaren vad han ska göra där. och sedan så ska jag, Alfons och Wille klippa och trimma gräsmattan.
och så ska jag prova ringa igen på barnvagnen som jag såg på blocket. jag hoppas hoppas hoppas verkligen att den finns kvar.

Lite bilder på dom underbara barnen.

   LIKA SOM BÄR SÄGER VISSA, ANDRA TYCKER VI INTE ALLS ÄR LIKA. VAD TYCKER DU?
image11


                                 ALFONS MÅLAT MED FINGERFÄRG         
image10



                                 MIRAKLET MED GLIMTEN I ÖGAT. ÄLSKAR DIG SÅÅÅ
image9


                          MINA ÄLSKADE GRABBAR, JAG ÄLSKAR ER ALLA TRE.
image8
                                               

                                                   ALFONS, JAG ÄLSKAR DIG!!!
image7



                             VÅRAN ÄLSKADE GLADA MIRAKEL KILLE.

image6

TORSDAG!

ja då sitter man här igen. Alfons och wille sover. eller ja Wille sover, Alfons står mer och sjunger och vill inte alls sova. men han måste ju eftersom att när Lisette kommer kl 13 så ska vi åka till Valbo och då måste domju vara färdig soven.
i morgon ska jag jobba på de undeerbara stället Hilleborg. jag älskar verkligen att åka dit oh jobba med dom underbara dementa tanterna och gubbarna. dom är såå roliga och Gulliga.
de är värkligen dom får får mig mer till att vilja utbilda mig till Undersköterska. så jag har chans till att kunna få en fast anställning innom demens boenden.
och när jag kommer hem från jobbet kl 14,00 gissa vad vi ska göra då?.
JAAA Vi ska åka till husvagnen..
längtar längtar längtar.


gud vad stor han blir våran lilla Wille. de är verkligen NU som även jag ser att han verkligen växer. 
mamma älskar er mina goa pyamas killar. ..

image4

Tupperware...

Måste ju bara skriva oxå att idag söndag så stannade jag i bergby på vägen hem från mohed och hade ett demo hemma hos en annan anna... hihi..
tack Anna Jupiter för att jag fick komma hem till dig och hålla ett Tupperware party. de var jätte kul!! hoppas på att få göra de igen.

BORTA BRA MEN.......

Varit i husvagnen sedan i torsdags. vi har haft de jätte bra förutom.....
lördagen så var de jätte dåligt väder de till och med snöade. lördags kväll så gick jag och andreas och la oss vid 22,30 tiden. precis som vi lagt oss och nästan somnat så vaknade vi av att hela vagnen skakade. Mamma och Pappa pratade i fårat förtält ochjag tänkte : va fan vör dom i vårat tält? nu har pappa druckit och så ska han vara rolig och ta hit folk till vårat tält och tvinga upp oss ur sängen. så jag skrek ut att MEN VA FAN VI LIGGER OCH SOVER!!!! Då fick jag till svar att vi hålelr på och tar bort snö från erat förtälts tak annars så kan tältet rasa. så jag och andreas fort upp och ut för att hjälpa till på vårat tak och några andras tak.
härre gud de hade slagit om till tö, och snön som kom var så tung så tung att två andra tält i närheten av oss hade rasat ihop.

Tack vare att mamma och pappa väckte oss och tog bort snön från vårat tak så åt jag, andreas, alfons och Wille frukost i förtältet i pyamas dagen efter. för så sant somde är sagt på morgonen så var de ca 20grader i vårat tält och man kunde inte alls tro att de hade varit sån "snö katastråf" på natten.


ÄNTLIGEN

igår så väntade jag hela dagen på att vi skulle åka till husvagnen. Men Andreas kom hem så sent så vi kunde inte åka i går. gissa om jag blev besviken. men men får åka idag istället, de är ju inte så att vagnen åker iväg utan den står ju faktist kvar.
så nu väntar jag bara på att mina tröjor ska torka efter att jag har tvättat dom så nu alldeles alldeles strax så ska vi åka.

så vi ses igen på söndag.
och på söndag så ska jag ha ett tupperware party hemma hon en tjej. så jag hoppas de komemr att gå bra ochatt jag kommer att få in fler demon där.
jag håller tummarna för mig.

NU MOT HUSVAGNEN!!!!!!!!!

i "väntans tider"

idag så har jag, Alfonsoch Wille varit på baby sång, som vi gör varje onsdag. de är sååå kul. jag märker verkligen på alfons att han tycker att de är  kul att gå dit och sjunga och leka med andra barn. redan vid frukostbordet i morse så satt han och sjöng efter att jag berättat att vi ska gå och sjunga efter han ätit gröten.
jag gick in på toa för att kamma håret och när jag står där så hör jag att han sitter och sjunger. när jag går in i köket så har alfons tagit ett av ljusen och sitter och sjunger i den, precis som en microfon. han är ju bara för go min lilla gull unge.

Nu väntar vi bara på att pappa andreas ska komma hem så vi kan åka till husvagnen. jag har redan packat bilen, städat hemma och inhandlat de vi ska ha med oss.
de ska bli såå kul att få komma iväg till husvagnen jag längtar så mycket just nu.

jaja nu sk ajag nog åka iväg en sväng för att hämta ett paket som väntar på mig. lämnar kvar pojkarna hos VÄRLDENS BÄSTA MAMMA som är MIN mamma.
hon ställer alltid upp när jag behöver hjälp. och hon avlastar mig jätte mycket.
tack för att du finns och för att du alltid finns för mig när jag behöver dig mamma.~


image3

 ¨~~~~~~~~~~~~~~~~¨¨¨¨~~~~~~~~~~~¨¨¨¨~~~~~~~~~~¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~¨~¨¨¨¨¨

då var de dags igen...

man måste ju vara poppis då både aftonbladet och expressen ringer och vill göra repotage om oss.
visst de är för att vi har 9månader imellan barnen men ändå..

image2

http://www.alltombarn.se/du_och_barnet/ahnna-24-fick-tva-barn-pa-nio-manader-1.10017


altanen skulle rengöras... men..

inte idag tydligen...
Andreas var ledig idag och då skulle vi passa på att göra ren altanen före innan den ska oljas, och vi skulle städa och ja göra allt som ska göras..
men istället så gjorde vi nog ingenting. jo jag åkte och handlade och de var väl de ända.
Annars så var vi bara med barna och de är väl igentligen de somjag tycker är viktigast. att få tillbringa TID med Alfons och Wille.
när jag har gett dom all tid jag bara kan och inte gjort en massa annat då känner jag verkligen att jag fått utnyttjat dagen med mina barn till max.

oj så konstigt skrivet de här blev. men men jag hade inte så mycket att skriva de var nog därför som de blev som de blev.
men nu står de iallafall någonting iställer för ingenting.. =0)

test skrivning..

alla ndra har bloggar och skriver och skriver så jag tänkte att även jag lär ju testa på detta skrivande. jag som ABSOLUT inte har annat för mig... en sanning med modefikation...
detta är min familj.image5


RSS 2.0